Schoolteam

De schakel naar jouw toekomst...

                                             GBS De Schakel

                                                                             Molenberg 9, Baasrode 9200
                                                                             gemeenteschool.baasrode@dendermonde.be - 052/34.59.11

Juf Yasmine

Aangename kennismaking, ik heet juf Yasmine. Ik ben afkomstig van Aalst. Ik ben een cocktail van een Belgische moeder en Libanese vader. Ik ben tevens moeder van een driejarig wondertje.

Ik heb de lerarenopleiding lager onderwijs gevolgd en nadien heb ik een master in wereldreligies behaald. De combinatie van mijn eigen achtergrond en mijn opleiding maakt dat ik een open en liefdevolle houding heb ten aanzien van elkeen.

Ik heb ervoor gekozen om leerkracht te worden omwille van de onvoorwaardelijke liefde en natuurlijke nieuwsgierigheid die deze leerlingen met zich meebrengen.

De socio- emotionele ontwikkeling van deze leerlingen is voor mij van groot belang. Het geeft me energie om kinderen te leren hoe ze om kunnen gaan met emoties en hoe ze deze op een passende manier kunnen uiten. Daarnaast hou ik ervan om de nieuwsgierigheid van de leerlingen te prikkelen en hen zo aan te zetten tot leren.

Mijn doel is om mijn leerlingen te laten ervaren wie ze zijn en wat ze willen. Hen aan te leren dat iedereen verschillend is en dat het perfect mogelijk is om, ondanks verschillen, in harmonie met elkaar samen te leven.

Ik kijk ernaar uit om jou te mogen ontmoeten.

Liefs, Yasmine