Schoolteam

 'DE SCHAKEL NAAR JOUW TOEKOMST'

                                             SBS De Schakel

                                                                             Molenberg 9, Baasrode 9200
                                                                             gemeenteschool.baasrode@dendermonde.be - 052/34.59.11

Meester Bjorn

 

Mijn naam is Bjorn Verheyden en ik ben sinds april 2017 directeur van GBS DE SCHAKEL.

Raar maar waar, mijn schoolcarrière startte in 1986 in GBS De Schakel in de kleuterafdeling om in juni 1995 mijn diploma lager onderwijs in ontvangst te mogen nemen van toenmalig directeur Achiel Segers. Uiteraard heb ik op GBS De Schakel als kind fantastische en leerrijke momenten beleefd, met als uitschieters de uitstappen naar Ovifat (5de leerjaar bij meester Jef Daman) en Ramsau (Oostenrijk - 6de leerjaar bij meester Carlos Field). Maar de clou van het verhaal was toch de musical 'Niet goed, geld terug'. Dit was een fantastische ervaring waarin ik een hoofdrol weggelegd kreeg: als zoon van de baas van een warenhuis kreeg ik, samen met mijn zus, de kans om de winkel even te runnen, daar onze ouders op reis waren. Al snel kwam er opstand van het personeel! Deden we het dan niet goed? Wat een schitterende taferelen toch... die nog steeds op videoband staan.

Bovendien doet het me heel veel plezier om oud-schoolgenoten terug te zien. Ik moet u niet vertellen dat we soms het verleden induiken en de meest grappige verhalen naar boven halen. Dit bewijst nogmaals hoe fantastisch deze school wel is! Het voelt dus voor mij ECHT als thuiskomen.

 

Goed, na mijn lager onderwijs ging ik in het secundair onderwijs moderne wetenschappen studeren om vervolgens mijn 3-jarige studie van leerkracht lager onderwijs aan te vangen.

 

Op die manier ben ik in 2005 leerkracht geworden. Eerst werkte ik in het buitengewoon onderwijs, daarna vond ik mijn weg in Buggenhout waar ik 9 jaar klasleerkracht van het 5de leerjaar was om in april 2017 directeur te worden van deze prachtige school!

 

Samen met de leerkrachten zal ik mij ten volle inzetten voor de totale ontplooiing en ontwikkeling van het kind.

Ik kijk ernaar uit om alle leerlingen en ouders te ontmoeten en kennis te kunnen maken bij het begin van een nieuw schooljaar.

Wanneer jullie mij nodig hebben, kunnen jullie mij steeds bereiken op het telefoonnummer of e-mailadres van de school.

 

Alvast een aangename samenwerking op GBS De Schakel. 

 

Bjorn Verheyden.